Klik hier om terug te gaan
 
 

Weergave gegevens
 
         
  Deze browser is door Komproweb geindentificeerd als type:  
 
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
 
         
  De resolutie van het beeldscherm is door Komproweb vastgesteld op:   x pixels  
         
  De aanbevolen resolutie van het beeldscherm is:   1920 x 1080 pixels  
         
  LET OP de schermresolutie is onvoldoende   Als de resolutie volgens u wel voldoende is, start dan opnieuw via de startpagina van Komproweb Klik hier  
   
  De calibratie voor de achtergrond layer is: Horizontaal: Verticaal:
   
  De laatst gebruikte Kompro oefening is:  
 

LET OP. Bij onvoldoende schermresolutie kunnen er beeldverschuivingen optreden en beeldvervormingen ontstaan waardoor Komproweb niet goed is te gebruiken. N.B. Attentie voor standaard Ipad en tablet gebruikers: deze apparaten zijn in standaard uitvoering ongeschikt voor Komproweb vanwege het gemis van een echt toetsenbord.
 
  De browser Edge van Windows 10 kan (nog) niet met F11 full screen worden gezet. De browser kan wel gewoon worden gebruikt maar er blijft een menu bar bovenin het beeld. U kunt een andere browser instelleren bijvoorbeeld Chrome. Als u last heeft van verschuivingen of flikkeringen in de schermen, zet de browser dan op FULL SCREEN (F11). De Browser Internet Explorer (IE) geeft flikkeringen in het beeld bij schermwisselingen en scherm refresh. Google Chrome, Firefox, Safari en andere browsers hebben hier geen last van. Voor Afasie patienten lijkt een rustig beeld belangrijk. Mogelijk dient u een 2e browser te installeren. In Windows 8 kunt u via het startscherm Internet Explorer 10 starten maar dan heeft u soms een zwarte balk onderin het scherm. Als u via de desktop Internet Explorer 10 opstart dan kunt u wel F11 gebruiken.

Momenteel zijn de meest gangbare browsers voor KomproWeb op Windows getest en gecalibreerd. De ipad van Apple tot en met versie 3 zijn niet geschikt voor Komproweb. Behalve de te lage schermresolutie bij de ipad en ook bij de ipad retina is er het probleem van het toetsenbord bij de oefeningen waarbij dat moet worden gebruikt. Het is momenteel onduidelijk of de Android tablets met hogere resolutie en een toetsenbord, bruikbaar zullen zijn. Het wordt wel steeds beter met de tablets zowel qua resolutie als extra toetsenbord dus we hebben hoop.

Komproweb werkt niet altijd goed met proxy servers of beveiligingssystemen welke gebruik maken van proxy. In plaats van actuele webpagina's bij oefeningen geeft de proxy oude pagina's weer waardoor de oefeningen niet meer kloppen. Probeer niet uw IP-adres af te schermen en schakel de proxy uit of vraag bij een groot netwerk systeem uw systeembeheerder.

Zie in het 'groene scherm' Uitleg en Informatie - toets Problemen, Vragen en antwoorden FAQ voor meer informatie.